На окупованій Херсонщині двоє п’яних окупантів убили 5 людей, – росЗМІ

Читать на русском

На окупованій Херсонщині двоє п’яних окупантів убили 5 людей, – росЗМІ

На окупованій Херсонщині двоє п’яних окупантів убили 5 людей, – росЗМІ

Убито було, зокрема, призначену росіянами «главу» селища Абрикосівка Любов Тимчак та двох інших російських військових.

Тіла почали знаходити у селі Подо-Калинівка вранці 24 квітня. Першою виявили жінку, яка загинула від вогнепальних поранень. Місцями її тіло було обгорілим та зі слідами застосування гранати.

Через 15 хвилин в Абрикосівці було знайдено ще два тіла: чоловіка, що сильно обгорів, і жінку з розколотими черепами. Ними виявилися голова адміністрації села Любов Тимчак та російський військовослужбовець Олексій Г. Поруч знайшли ті ж самі гільзи від автомата Калашнікова.

ЗМІ пишуть, що військові "хотіли оселитися в селищі, але голова Абрикосівки сказала, що порожніх будинків немає, після цього було вбито" її та її "чоловіка". Військові підпалили будинок, використовуючи паливо та гранати.

Також вони спалили будинок, у якому продавався алкоголь (на лівому березі Херсонської області заборонено продаж алкоголю, – Ред.). Там вони вбили жінку і "забрали звідти двох своїх знайомих". Також вони намагалися спалити ще один будинок.

Російські силовики вже затримали підозрюваних, військових О. і К., які в усьому зізналися і розповіли про ще два свої вбивства. Розстріляні та обгорілі тіла їхніх жертв знайшли у лісосмузі на виїзді із села Абрикосівка. Один із убитих теж був військовослужбовцем РФ.

Один із затриманих військових був раніше судимий за вбивство, крадіжку та наркотики.

24.04.2024 — різне dqdiqhiqdkidedant

24.04.2024 — різне