Партизани з "Атеш" провели розвідку аеродрому "Саки": звідки злітають винищувачі РФ для атак на Україну

Читать на русском

Партизани з

Партизани з "Атеш" провели розвідку аеродрому "Саки": звідки злітають винищувачі РФ для атак на Україну

Агенти військово-партизанського руху "Атеш" провели розвідку стратегічного аеродрому у селищі Новофедорівка, що у Сакському районі тимчасово окупованого Криму. Це один зі стратегічно важливих об’єктів ворога, звідки відбувається більшість зльотів російських винищувачів, які атакують Україну.

Про операцію "Атеш" повідомив у своєму Telegram-каналі. Допис доповнений фотографіями, на яких зображено аеродром, де розташовані ворожі винищувачі, засоби ППО та радіолокаційні системи.

Агенти  heiukiqquidxant

"Останнім часом наші агенти активно займаються розвідкою стратегічного аеродрому в Новофедорівці, більш відомому як Сакський аеродром. На момент розвідки зафіксовано приблизно 10 винищувачів Су-30, що підкреслює важливість аеродрому як платформи для повітряних операцій, так само місця розміщення засобів ППО та РЛС типу "Каста-2Е2", що свідчить про високий рівень захисту", — йдеться у дописі.

Агенти

Агенти

Каста-2Е2 (39Н6) — мобільна тривимірна низьколітаюча радіолокаційна станція ближнього спостереження середньої дальності, яка використовується як у військових, так і у цивільних цілях.

Агенти

Партизани зазначають, що це лише невелика частина всіх розвідданих, які вони отримали. Усю інформацію вони передали Силам оборони України, отож тепер чекають на гарні новини.