У Києві відбулась презентація журналу "ТОП-100 впливових людей Київщини" за 2023 рік (ФОТО)

У Києві відбулась презентація журналу

Сьогодні, 26 березня, в пресцентрі "Укрінформ" відбулась презентація журналу "ТОП-100 впливових людей Київщини"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Це вже сьомий щорічний випуск журналу "ТОП-100 впливових людей Київщини". Проєкт реалізовує творчий колектив інформаційного порталу ""Моя Київщина спільно із журналістами всеукраїнської газети "Слово і Діло" та експертами "Інституту української політики".

Колектив проєкту працює в інформаційному просторі столичного регіону з 2016 року, тому має можливість реалістично оцінювати досягнення підприємців, журналістів, освітян, медиків, правоохоронців, політичних і культурних діячів та рівень їхнього впливу на різні сфери життя області. За цей час підготовлено та надруковано шість повноцінних друкованих журналів, кожен з яких має електронну версію.

На пресконференції були присутні безпосередні учасники рейтингу "сотні", які зробили свій внесок в розвиток Київщини. Серед них: Олег Іваненко — депутат Київської обласної ради, паралімпієць; Влада Литовченко — директорка Вишгородського історико-культурного заповідника, кандидатка історичних наук; Катерина Савінова — гендиректорка Київської обласної дитячої лікарні; Ірина Третьяк — українська художниця, журналістка; Олександра Ільніцька — президентка Молодіжного парламенту Ірпеня.

Під час заходу обговорили питання політичного, суспільно-економічного та культурного процесу столичного регіону. Олег Іваненко зазначив:

Я намагаюся довести, що політика не є брудною справою. Через усе своє політичне життя намагаюся провести три тези: чесність, порядність і відповідальність. Цей шлях не простий. Моя теза по життю – якщо ти ефективний, то ти все робиш правильно.

Влада Литовченко прокоментувала:

Для мене велика честь 4-й рік поспіль бути у такому поважному списку, представляти галузь культури. Культура на сьогоднішній день визначає код нації і формує представлення про державу, власне і всередині країни, і у світі.

Учасники пресконференції та журналісти отримали у подарунок новий номер журналу, а також примірники випусків за попередні роки.

Топ-100 можна переглянути за посиланням. Протягом 2023 року в системі влади столичного регіону відбулися серйозні трансформації. Змінилися ключові владні персоналії – начальник Київської облвійськадміністрації, керівник облради, очільник поліції. Також подали у відставку деякі голови громад. Була й ротація кадрів у військових, які базуються в Київській області.