Атака на Дніпропетровщину: ще одна дитина померла в лікарні

Раніше голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук заявив про загиблих внаслідок атаки Росії вранці 19 квітня в Синельниківському районі та в Дніпрі, а також про поранених у Кривому Розі

На Дніпропетровщині померла поранена внаслідок російського обстрілу дитина, повідомив Офіс генерального прокурора 19 квітня .

«В лікарні померла дитина, яка отримала важкі поранення під час масованої ворожої атаки на Дніпропетровщину сьогодні», – повідомили у відомстві.

Відтак наразі відоме число загиблих зросло до дев’яти, з них троє дітей, додає прокуратура.

Голова області Сергій Лисак повідомив, що діти – 14-річна дівчинка і хлопчики шести та восьми років – загинули у Синельниківському районі. Загалом там загинули шестеро цивільних, ще шестеро постраждалих.

У Дніпрі атака спричинила масштабну пожежу в багатоповерхівці, постраждали 16 людей, половина з них у лікарні в стані середньої тяжкості.

«У людей осколкові поранення, перелами, гематоми, різані рани. Люди сильно налякані. Біля потрощеного будинку працюють психологи», – заявив Лисак.

Ще троє людей зазнали поранень у Кривому Розі, з них двоє госпіталізовані.

Раніше голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук заявив про загиблих внаслідок атаки Росії вранці 19 квітня в Синельниківському районі та в Дніпрі, а також про поранених у Кривому Розі. Також понад 20 людей зазнали поранень.

Він додав, що «кількість постраждалих зростатиме», оскільки розбір завалів пошкоджених будинків триває.

Форум