Скабєєва на шоу влаштувала істерику через здібності Залужного

Читать на русском

Скабєєва на шоу влаштувала істерику через здібності Залужного

Скабєєва на шоу влаштувала істерику через здібності Залужного

Російський експерт під час ефіру заявив, що здібності ексголовнокомандувача ЗСУ немає сенсу заперечувати. Пропагандистка не дала йому договорити й накинулася з обвинуваченнями.

Російський військовий експерт Костянтин Сивков визнав військовий хист ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Йому агресивно відповіла пропагандистка Ольга Скабєєва. На цей інцидент в ефірі ворожого телебачення звернув увагу блогер Денис Казанський.

"Залужний — це, безумовно, один із найталановитіших воєначальників України. І, напевне, я б сказав, у світі теж", — заявив Сівков.

Він почав розповідати про те, що Україна не мала переваги в повітрі, однак довести думку до кінця не встиг. На російського експерта накинулася обурена Ольга Скабєєва. Ведуча перебила гостя й перейшла на крик.

"Залужний — кривавий убивця! Залужний віддає накази про вбивство російських солдатів! О господи, немає переваги в повітрі в Залужного!" — заявила пропагандистка.

Сивков на це відповів, що заперечувати "розум" Залужного не можна незалежно від особистого ставлення до нього. Однак слухати його пропагандистка не стала.

"Героїв там для нас немає. Ви пробачте, Залужний для нас не герой", — підкреслила Скабєєва.