Дружині зірки "Пригоди Електроніка" загрожує п’ять років в’язниці в Україні, - СБУ

Читать на русском

Дружині зірки

Дружині зірки " Пригоди Електроніка" загрожує п’ять років в’язниці в Україні, — СБУ

Дружині російського актора Володимира Торсуєва, відомого, зокрема, по головній ролі у фільмі "Пригоди Електроніка", Лілії Гурській загрожує п’ять років позбавлення волі в Україні. За словами пропагандиста, СБУ назвала його терористом через незаконний перетин кордону у 2014 році з метою відвідати окуповані території Донбасу.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Дружина Торсуєва у минулому громадянка України, яка, "на щастя", отримала російський паспорт. Актор та Гурська одружилися у 2020 році – це п’ятий шлюб "Електроніка".

Дружині зірки  qkxiqdxiqdeihrant

"СБУ працює, не дрімає – їй уже дали п’ять років в’язниці заочно за те, що вона дружина терориста, – обурився путініст. – У неї там діти, онук у нас там, батько. На похорон матері вона не змогла поїхати, бо її заарештують і посадять до в’язниці. За що? За те, що вона одружена з Торсуєвим".

Дружині зірки

Брати "Електроніки" з 2014 року їздять на окуповані Росією території України. Під час їхньої першої поїздки десять років тому Торсуєв розповідав, що місцеві "здали" їх СБУ, через що путіністи начебто ледь не потрапили у полон. Знаменитість стверджував, що українські спецслужби нібито намагалися викрасти їх.

Дружині зірки

Як розповідає актор, вони з братом намагалися виїхати рейсовими автобусами, призначеними для евакуації. У транспорті були "підозрілі чоловіки", тож Торсуєви вирішили йти пішки через ліс.Дружині зірки

У 2018 році артистів внесли до бази "Миротворець" за свідоме порушення кордону України та участь в антиукраїнських пропагандистських заходах. У 2022 році Торсуєви розповідали ЗМІ, що українська влада звинуватила їх у зв’язках із терористами.

Дружині зірки