Протести у Тбілісі: президентка Грузії звернулася до демонстрантів

Читать на русском

Протести у Тбілісі: президентка Грузії звернулася до демонстрантів

Протести у Тбілісі: президентка Грузії звернулася до демонстрантів

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі звернулася до учасників масової акції протесту у центрі Тбілісі. Вона підтримала людей та закликала не штурмувати будівлю парламенту.

Про це стало відомо із відеозвернення глави держави.

Зурабішвілі підкреслила, що вона стоїть поряд із учасниками мітингу.

"Ці протести незвичайні, за нами спостерігає весь світ. Сьогоднішній виступ демонструє настрій, ставлення та рішучість народу Грузії. Це найбільша сила для нас, щоб виграти ту тривалу боротьбу, яка закінчується на виборах, що Грузія ніколи не буде Росією!", – наголосила президентка.

Глава держави також звернулася до "молоді з полум’ям у серцях" та попросила зупинити блокаду та штурм законодавчого органу країни.

"Залишіть ворота парламенту, там більше нічого не відбувається, цей закон уже прийнято у другому читанні, і наша боротьба вже не за цей закон. Наша боротьба відбувається через вибори і через відміну всіх тих законів, які нещодавно прийняла влада і які віддаляють нас від нашого європейського шляху. Це наша мета”, – сказала Зурабішвілі.

Вона додала, що сьогодні Страсний тиждень і закликала учасників мітингу "мирно стати на проспекті Руставелі і "ще раз показати світові, що таке Грузія, що може зробити Грузія і на що здатна молодь Грузії".