Удар по Севастополю: загинуло 34 військових, 40 поранено, пошкоджено 3 літаки, – росЗМІ

Читать на русском

Удар по Севастополю: загинуло 34 військових, 40 поранено, пошкоджено 3 літаки, – росЗМІ

Удар по Севастополю: загинуло 34 військових, 40 поранено , пошкоджено 3 літаки, – росЗМІ

В результаті удару 23 березня по окупованому Криму, в Севастополі загинули 34 російські військові, 40 поранено та пошкоджено 3 літаки. Це сталося внаслідок влучання по "добре замаскованому командному пункту".

Про це повідомляють російські ЗМІ та Telegram-канали.

"За даними джерел у Міноборони та серед військових, які перебувають у Севастополі, ворог уразив "добре замаскований командний пункт, у якому під час удару перебувало понад два десятки офіцерів"", – зазначають в Telegram-канали.

Вони зазначають, що в результаті падіння уламків було пошкоджено три літаки Су-27 на аеродромі "Бальбек": один суттєво пошкоджений, два – можна полагодити.

Крім того росіяни запевняють, що ракета влучила також по місцю базування їхніх морських піхотинців, які теж зазнали втрат.

Всього за словами ворожих Telegram-каналів загинуло 34 російських військових серед них – 11 офіцерів. Також, приблизно 40 – зазнали поранень.

Окрім цього, Генеральний штаб Збройних сил України офіційно підтвердив ураження центру зв’язку Чорноморського флоту РФ та двох великих десантних кораблів: "Ямал" та "Азов".