У Часовому Яру розповіли про посилення наступу окупантів

Читать на русском

У Часовому Яру розповіли про посилення наступу окупантів

У Часовому Яру розповіли про посилення наступу окупантів

Війська Російської Федерації посилили наступ у напрямку Часового Яру Донецької області. Ситуація в місті, ймовірно, найскладніша за весь час повномасштабної війни.

Заяву про це зробив начальник Часовоярської міської військової адміністрації Сергій Чаус. У четвер, 4 квітня, він дав коментар каналу "Еспресо".

Чиновник вказав на великі руйнування, які завдають місту ворожі обстріли.

"Сьогоднішня ситуація за весь час, мабуть, найскладніша. Щодня посилюються обстріли. Сьогодні просто божевільний день. На щастя, без постраждалих, але велика кількість пожеж і пошкодженого житла. Те, що посилюється ворожий наступ, ми це відчуваємо", – сказав Чаус.

Часів Яр на карті heiukiqquidxant

У Часовому Яру станом на 4 квітня працював лише один магазин, повідомив очільник ВМА. Базові потреби містян забезпечуються точково.

"Є станції підзарядки, підключені до генераторів, і люди мають можливість зарядити свої гаджети, телефони, ноутбуки, ліхтарики. Щодо води – складне питання, тому що її потрібно довезти. У нас є свердловина, проте забезпечити понад 700 людей водою складно. Є точки видачі гуманітарної допомоги, які забезпечені баками з водою. Саме туди люди можуть приходити й набирати воду. Проте ворог б’є по цивільному населенню, застосовуючи FPV-дрони, такі факти зафіксовані вже неодноразово", – додав Чаус.

Карта боїв у районі Бахмута