Лідер гурту "Машина Времени" слідом за Аллою Пугачовою поставив на місце росіян через теракт у ТЦ "Крокус"

Читать на русском

Лідер гурту

Лідер гурту " Машина Времени" слідом за Аллою Пугачовою поставив на місце росіян через теракт у ТЦ "Крокус"

Лідер російського гурту "Машина времени" Андрій Макаревич, який відкрито засуджує путінський режим і війну в Україні, висловився щодо псевдопатріотів РФ, котрі вимагають від зірок співчуття постраждалим під час теракту в Підмосковʼї. Артист поставив на місце затятих плакальників, наголосивши, що пости на цю тему – "вульгарне заняття".

Окрім цього, Макаревич поспівчував усім росіянам, які обрали для себе життя в терористичній державі, що чинить геноцид українців. Відповідний пост зʼявився в його Facebook.

"Тут деякі охоронці нової моральності роздратувалися в мережі – як це Макаревич не прокоментував події в "Крокусі"? Не співчуває! Так ось, по-перше, публічне виривання свого волосся на просторах інтернету вважаю вульгарним заняттям. Можеш допомогти – допоможи. А триндіти не треба", – почав російський артист.

Він запевнив, що співчуває не лише жертвам терористів у "Крокус Сіті Холлі", а й іншим громадянам РФ, натякнувши на війну в Україні та кривавий кремлівський режим.

"Звичайно, співчуваю. І жертвам трагедії у "Крокусі". І взагалі всім жителям Росії, які сьогодні перебувають там, де вони перебувають. Але ось тут точно допомогти не можу. Ваш вибір", – закінчив артист.

Андрій Макаревич слідом за Аллою Пугачовою поставив на місце росіян через теракт у  uqidrxitqiqzzant

У коментарях згадали, що з такими самим звинуваченнями кинулися хейтити естрадну співачку Аллу Пугачову, яку з дня на день можуть визнати "іноагентом".

"На Аллу Борисівну теж помиї на цю тему ллють. Ллють ті, у кого вбивства десятків (або навіть сотень) тисяч людей в Україні не викликають жодного співчуття, а найчастіше навіть навпаки, викликають непідробне тріумфування. Чи це інше?" – запитали у зірки.

Він не став заперечувати слова коментатора та підкреслив, що це однакові ситуації.

Андрій Макаревич слідом за Аллою Пугачовою поставив на місце росіян через теракт у