АРМА готує до продажу 264 картини Медведчука

Національне агентство з розшуку та менеджменті активів (АРМА) готує до реалізації 264 картини , що належали Віктору Медведчуку, повідомила голова АРМА Олена Дума.

«АРМА готує до реалізації 264 картини зрадника-колаборанта Медведчука, арештовані та передані Агентству за ухвалою суду. Наші працівники провели повторний огляд картин, а створена Агентством конкурсна комісія незабаром виставить їх на реалізацію», – написала вона 16 квітня у телеграмі.

За її словами, усі кошти від продажу полотен поповнять держбюджет України.

На початку квітня АРМА повідомила, що також виставить на продаж автомобіль Maybach та 20 колекційних наручних годинників Медведчука.

Кума російського президента Віктора Медведчука, якого обвинувачують у державній зраді та порушенні звичаїв війни, українські правоохоронці затримали в квітні минулого року. У вересні 2022-го його передали Росії в рамках масштабного обміну полоненими.

Активи Медведчука та його дружини Оксани Марченко в Україні заарештовані. Втім, як повідомляють журналісти Bihus.info, низку активів Тараса Козака і Віктора Медведчука «держава недоарештувала»: деякі компанії, попри арешт, встигли вже декілька разів змінити власників.

Форум