Окрім Харкова, сили РФ вночі завдали ударів ще по двох містах області – поліція

Дрони вдарили по Лозовій та Змієву. Фото ілюстративне

Окрім Харкова, російські безпілотники вночі атакували міста Лозова та Зміїв на Харківщині, повідомляє у телеграмі Національна поліція.

«Також сьогодні близько 02:00 російські безпілотники вдарили по містам Лозова та Зміїв. Без постраждалих», – йдеться у повідомленні.

За даними голови Харківської ОВА, близько 02:08 війська РФ завдали ударів по Лозовій – пошкоджена цивільна інфраструктура, горіли 5 автівок. Після 5:00 ранку вдарили повторно. Постраждалих немає.

Олег Синєгуов також повідомив, що о 03:05 сили РФ вдарили по Чугуївському району – без постраждалих.

Близько 1:00 4 квітня російські війська «шахедами» атакували Харків. Повідомлялось про удари по приватних, так і багатоквартирних житлових будинках. За останніми даними місцевої влади, загинули четверо людей, серед них є троє рятувальників, які прибули за викликом на одну із адрес і зазнали повторного удару дронами. Також постраждали 12 людей, серед яких виявилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка разом з бригадою прибула на місце подій для надання допомоги.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони, зокрема, Харківщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум