Болгарський перець смачний і корисний овоч, з якого можна приготувати грецький салат. Іноді перець фарширують, додають до борщу або запікають.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом теплого салату з перцю. А опублікували його на Instagram-сторінці "goptarenkonatali".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Переці запекти при температурі 220 градусів протягом 40 хвилин.
2. Запечений перець покласти в миску, накрити плівкою і залишити на 15 хвилин.
3. Перець очистити, видалити насіння та нарізати смужками.
4. Цибулю та оливки також нарізати. Заправити все оливковою олією та лимонним соком, додати часник через прес, сіль і добре перемішати.
5. Відправити в холодильник на 30 хвилин, після чого подавати на стіл.