вівторок22 жовтня 2024
vesti.org.ua

На Сумщині росіяни атакували екстрені служби FPV дронами, внаслідок ворожих обстрілів загорівся будинок та адміністративна будівля.

На Сумщині російські війська здійснили 9 обстрілів, спричинивши пожежі в житловому будинку та адміністративній будівлі. Під час надання допомоги постраждалим ворог атакував автомобілі екстрених служб за допомогою FPV дронів.
В Сумской области россияне атаковали экстренные службы FPV-дронами, в результате обстрелов загорелись жилой дом и административное здание.

Вночі та вранці російські війська здійснили 9 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 24 вибухи. Сталися пожежі в квартирах мешканців двоповерхового будинку та в адміністративній будівлі. Коли спецслужби надавали допомогу людям, армія рф влучила в швидку та пожежний автомобіль, повідомила у четвер Сумська ОВА, передає УНН.

За даними ОВА, ворожим обстрілам піддалися Белопільська, Речківська, Єсманьська, Шалигінська, Зноб-Новгородська громади.

  • Шалигінська громада: здійснено пуск двох КАБів (2 вибухи).
  • Єсманьська громада: ворог бив з артилерії (2 вибухи).
  • Белопільська громада: росіяни вдарили з АГС (15 вибухів).
  • Речківська громада: зафіксовано удар 3-ма БпЛА типу «Герань 2» (3 вибухи, внаслідок влучення сталося загоряння адміністративної будівлі та двох автомобілів).
  • Зноб-Новгородська громада: внаслідок обстрілу сталася пожежа в квартирах мешканців двоповерхового будинку, також загорівся легковий автомобіль. Під час надання допомоги людям росіяни здійснили повторні удари, направивши FPV дрони на автомобілі екстрених служб: пошкодивши швидку та пожежний автомобіль.

На Київщині уламки збитих дронів рф спричинили пожежу на фермі17 жовтня 2024, 05:43 • 13152 переглядів