вівторок22 жовтня 2024
vesti.org.ua

У Києві впали уламки ворожих дронів: одному постраждалому медики надали допомогу на місці.

Внаслідок атаки БПЛА в Києві уламки впали на відкриту територію в Дніпровському районі. У Голосіївському районі пошкоджено оздоблення стін та вибито вікна в житловому будинку. Також у Солом'янському районі спалахнула пожежа, є один постраждалий.
В Киеве упали обломки вражеских дронов; медики оказали помощь одному пострадавшему на месте происшествия.

У Києві внаслідок атаки ворожих БПЛА уламки впали на відкриту територію. У той же час у Голосіївському районі в багатоквартирному житловому будинку частково пошкоджено обробку стін і вибито вікна. Про це повідомив начальник КГВА Сергій Попко, передає УНН.

Деталі

У столиці України через атаку ударних безпілотників сталося падіння уламків у Дніпровському районі. Попередньо, вони приземлилися на відкритій території. Пожеж не виявлено, а інформації про можливі руйнування чи постраждалих наразі не надходило.

У Голосіївському районі зафіксовано часткове пошкодження обробки стін у багатоквартирному житловому будинку, а також вибиті вікна. Однак серйозних руйнувань і загорянь не сталося. На щастя, постраждалих також не виявлено.

Крім того, у Солом'янському районі сталося загоряння даху приватного житлового будинку. Наразі пожежу локалізовано, а постраждалому медики надали допомогу на місці.

У Києві оголошено повітряну тривогу через наближення ударного БПЛА19 жовтня 2024, 23:27 • 47410 переглядів