вівторок22 жовтня 2024
vesti.org.ua

Зеленський вирушає до Брюсселя, щоб презентувати План перемоги лідерам ЄС.

Президент України вирушив до Бельгії на засідання Європейської ради. Зеленський представить План перемоги та проведе зустрічі в Європейському парламенті та НАТО з метою посилення захисту України.
Зеленский направляется в Брюссель, чтобы представить лидерам ЕС свой План победы.

Президент Володимир Зеленський у четвер повідомив, що вирушає до Бельгії, де сьогодні представить План перемоги України на засіданні Європейської ради на рівні лідерів, передає УНН.

Зеленський подякував Шарлю Мішелю, Президенту Європейської ради, за запрошення для України взяти участь. Президент розповів, що також відбудуться зустрічі в Європейському парламенті - як з Президентом Робертою Мецолою, так і з головами політичних груп в Європейському парламенті.

"Відбудеться зустріч з Марком Рютте, Генсеком НАТО. А також ми готуємося до засідання Ради Україна - НАТО на рівні міністрів оборони. Головне - більше захисту для України зараз, перед зимою", - зазначив глава держави.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський опублікував План перемоги з 5 пунктів та 3 секретних додатків. План включає геополітичні, військові, економічні та безпекові аспекти для завершення війни та забезпечення безпеки.