Смак цукерок "Пташине молоко" знайомий багатьом з дитинства. А що, якщо спробувати приготувати десерт з таким смаком?
Ви здивуєтеся, наскільки просто він готується і виходить дуже смачним. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mil_alexx".
Інгредієнти для білого шару:
Інгредієнти для шоколадного шару:
Спосіб приготування:
1. Приготувати білий шар. Для цього залити водою желатин і залишити до набухання.
2. Сметану змішати з цукровою пудрою і додати в суміш розтоплений желатин.
3. Тщательно перемішати та вилити в креманку. Відправте в холодильник на 30 хвилин.
4. Приготувати шоколадний шар. Нагріти вершки до кипіння. Одночасно в іншій каструлі розтопити шоколад.
5. Гарячі вершки влити в шоколад і перемішати. Залишити трохи охолонути.
6. Вилити шоколадний шар на білий і відправити в холодильник до застигання.