Мабуть, найпопулярнішою стравою з курячого філе, безсумнівно, є відбивні. Готуються вони просто, виходять ароматними та смачними.
Сьогодні ми пропонуємо урізноманітнити меню і приготувати м'ясо з ананасами. Рецептом смачної страви з нами поділилися на Instagram-сторінці "tsarlova_n".
Інгредієнти:
Інгредієнти для кляра:
Спосіб приготування:
1. Для кляра яйця змішати з мукою до легкого густого стану.
2. Куряче філе нарізати на шматочки.
3. Відбити, посолити, поперчити.
4. Обмакнути в кляр і обсмажити з обох сторін по 5 хвилин до золотистої скоринки.
5. Зняти з вогню, дати трохи охолонути.
6. Застелити деко пергаментним папером.
7. Виложити обсмажену курку.
8. Зверху змастити майонезом (можна замінити сметаною + соєвим), викласти консервовані ананаси, посипати тертим твердим сиром і запікати 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.