п’ятниця31 січня 2025
vesti.org.ua

Ця закуска вразить рідних: як приготувати рулетики з скумбрії з апельсином (відео)

Цікава закуска для шанувальників рибних страв.
Удивите родных оригинальной закуской: рулетики из скумбрии с апельсином. Смотрите видео, чтобы узнать, как их приготовить!

Скумбрія – це ідеальний вибір для запікання. Ця риба чудово поєднується з різними маринадами та начинками.

Проте оригінальним рішенням буде використання апельсина, який надасть страві яскравий смак і зробить її ще соковитішою. Рецепт соковитої скумбрії, запеченої з апельсином, представлений на Instagram-сторінці "katarina_movchan".

Як приготувати рулетики з скумбрії

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.;
  • апельсин – 1 шт.;
  • майонез – 4 ст. л.;
  • сіль і перець – за смаком;

Спосіб приготування:

1. Розігріти духовку до 180 градусів.

2. Дерев'яні шпажки залити водою, щоб вони не горіли під час випікання.

3. Картоплю добре вимити, нарізати на довільні шматочки, додати сіль, перець і трохи олії.

4. Перемішати, висипати в форму для запікання і поставити в духовку.

5. З апельсина зняти шкірку і розрізати на 8 частин.

6. Скумбрію очистити, вимити, вирізати голову і хвіст.

7. Розрізати навпіл, витягти хребет і всі кісточки.

8. Додати до риби сіль, перець і на кожну половинку 1 чайну ложку майонезу.

9. Натерти рибу спеціями та майонезом.

10. Розрізати навпіл уздовж.

11. На край зі сторони хвоста покласти апельсин, закрутити рулет і насадити на шпажку. Потім приєднати рулетик з іншої частини рибки – по 2 рулетики на шпажку. Так повторити з усіма інгредієнтами.

12. Вийняти форму з картоплею і викласти зверху рулети. Запікати все разом 20-25 хвилин.