вівторок22 жовтня 2024
vesti.org.ua

Гарріс висловлює сумніви щодо здатності Трампа бути президентом.

Кандидат на пост президента США Камала Гарріс знову висловила сумніви щодо здатності свого суперника Дональда Трампа виконувати обов'язки в Білому домі. Це сталося після того, як він скасував низку передвиборчих заходів.
Харріс сомневается в способности Трампа быть президентом.
kamala_trump

Інформацію передає РБК-Україна з посиланням на Axios. Про це повідомляє Контракти.UA.

Видання зазначає, що віце-президент США в п'ятницю, 18 жовтня, піддала сумніву придатність кандидата від Республіканської партії до президентства під час його передвиборчої кампанії в Мічигані.

"Я чула, що принаймні його команда стверджує, що він страждає від виснаження. Бути президентом США, напевно, одна з найскладніших робіт у світі. Тому нам потрібно запитати, чи не втомився він від передвиборчої кампанії, чи здатний він виконувати цю роботу?", - заявила Гарріс.

Axios також нагадало, що Трамп скасував кілька інтерв'ю та публічних виступів в останні тижні. Зокрема:

  • була скасована його поява на заході Національної стрілецької асоціації наступного тижня;

  • недавно Трамп відмовився від двох інтерв'ю "в основних ЗМІ";

  • також цього тижня він перервав свій виступ у мерії Пенсільванії та простояв на сцені під музику понад півгодини.

Як зазначає видання, вік та розум Трампа стали предметом пильної уваги, особливо після того, як 81-річний президент США Джо Байден вибув з передвиборчих перегонів.

Крім того, Гарріс, якій незабаром виповниться 60 років, нещодавно опублікувала свої медичні записи. Після цього вона критикувала Трампа за те, що він не вчинив так само, як зазвичай роблять кандидати в президенти.

Видання уточнює, що якщо 78-річного Трампа оберуть президентом США, він перевершить рекорд президента Байдена як найстарший глава держави, який займав цю посаду.