вівторок22 жовтня 2024
vesti.org.ua

Шольц прокоментував план перемоги Зеленського.

Канцлер повідомив, що має власні підходи до вирішення питань.
Шольц прокомментировал план победы Зеленского.
813328b9555628c1bdee5514244ed1a9_18.10.24

Німецький канцлер Олаф Шольц оголосив, що, незважаючи на План перемоги України, представлений президентом Володимиром Зеленським, є рішення, які він ухвалив, і вони "не зміняться". Як повідомляє ТСН. Це зазначають Контракти.UA.

Про це політик заявив перед початком саміту ЄС у Брюсселі, інформує "ЄП".

"Я сам активно працював над цим неодноразово протягом останніх тижнів і місяців, і дуже часто зустрічався з ним (Володимиром Зеленським). Ви знаєте позицію Німеччини з цих питань. У цьому контексті нічого не зміниться", – підкреслив канцлер ФРН.

За його словами, наразі найважливіше – це те, що "ми формуємо солідарність і обговорюємо, що можливо" у підтримці України.

"Основна увага зосереджена на забезпеченні того, щоб у нас були ресурси, які дозволять Україні захистити себе. Крім того, є стратегічні питання для обговорення, ви знаєте, які рішення я ухвалив, і це не зміниться", – наголосив Шольц.

Нагадаємо, 16 жовтня президент Володимир Зеленський представив План перемоги України у Верховній Раді. Він складається з п'яти пунктів і трьох таємних додатків. Перші чотири пункти треба реалізувати під час війни.